.

Меркурий в Овен носи късмет на всички зодии - какво да очаквате?

Ето какво ги чака

Ивета Иванова
Меркурий в Овен носи късмет на всички зодии - какво да очаквате?
Снимка: Pixabay/geralt

Меркурий влезе в Овен на 27-и март и ще остане там до 25-и април. Този период носи много късмет на всички зодии и ни чакат щастливи дни, както и свобода. Сега ще можем да постигнем и невъзможното. Вижте какво да очаква всяка зодия, според "Your Tango".

 


Овен

 

Сила и чест - това описва периода за Овните. Те водят битки, но не просто защото обичат това и са войнствено настроени, а за да докажат на семейството си какви са всъщност и да защитят принципите си. Истински бойци са и ще се борят, за да може животът вкъщи да стане по-хубав. Ще спечелят, победата е тяхна.

 

Телец

 

Меркурий в Овен ще ги увери, че могат да постигнат всичко. Каквото са намислили, че искат - за първи път от много време, ще им се стори възможно. Любовният им живот ги кара да се чувстват пълноценни и виждат бъдеще с партньора. Чувстват се родени за велики неща. Премахнали са оковите в ума си. Свободни са и готови да завладеят света.

 

Близнаци

 

Енергията на Овните винаги носи късмет и радост на Близнаците. През периода ще са готови да се справят с нещо, което са оставили настрана. Сега е моментът, нека се залавят за работа. Много са креативни и няма да стоят неподвижни и спокойни. Ще създават луди и диви неща.

 

Рак

 

Събитието им дава шанс да се равихрят и да дадат воля на въображението си. Най-вероятно става дума за разкрасяване на дома и подобряване на семейната среда. Отдавна искаха да се концентрират върху това, сега ще имат шанс. Могат да видят какво точно искат и как да го постигнат. Това им носи голяма радост.

 

Лъв

 

Те ще прекарат много време насаме със себе си, във фантазиите си, във въображаем свят. Всички около тях са приятелски настроени и ги подкрепят, но Лъвовете не се интересуват от това. Това е време за усамотение и мечти. Те обичат такива периоди и това ще им се стори като ваканция. Ще могат да направят, каквото искат, и то сами.

 

Дева

 

Каквото и да ги тревожеше от известно време, най-накрая ще вземат твърдо решение и ще го оставят в миналото. Ще се почувстват освободени. И това ще им се стори великолепно. Решават, че тези проблеми, които са имали, не си струват усилията. И казват чао на драмата и трудния период.

 

Везни

 

Период, в който ще искат да излязат навън, да си поръчат вкусно ястие и да помислят върху живота си. На кръстопът са. Но сега най-накрая ще могат да решат какво искат и какво да направят. Трябва да намерят отговора. Да прекарат повече време сами сега е много важно за тях. Така ще могат да се концентрират върху това, което трябва да направят. Каквото и да решат - ще проработи.

 

Скорпион

 

През периода ще станат достатъчно уверени, за да повярват в сбъдването на мечтите си. Невинаги получават подкрепа от масата, тъй като начините, по които мисят и действат са неконвенционални. Но Меркурий в Овен подкрепя именно тези неконвенционални решения и начини. Затова, Скорпионите могат да бъдат диви и свободни. Те чакаха това от много време. Свободни са да изразят себе си. Нека са смели и себе си.

 

Стрелец

 

Ще сменят настроенията си, но хубавото е, че ще станат и още по-големи оптимисти. Чакаха одобрението на нещо, за да могат да продължат напред. Получават това одобрение и така стават още по-ентусиазирани и мотивирани. Дори няма да знаят откъде да започнат - периодът им носи креативност.

 

Козирог

 

Всичките усилия, които хвърлят, ще им носят успех. Няма да имат проблеми вкъщи и в работата. Много са креативни и силни през периода. Впечатляват с финеса и уменията си, както никой друг. Стават първи в училище или в службата и правят нещата по правилния начин. Ще прогресират.

 

Водолей

 

Дори намеренията им да не са съвсем добри, все пак ще успеят да постигнат това, което са си наумили. Меркурий в Овен им позволява да сбъднат мечтите си. Но лошото е, че сега мечтаят да наранят някого. По-добре е да вложат енергията си в нещо позитивно и невероятно. Това ще ги накара да се почувстват по-добре. Да не губят време в опити за манипулации на хората край себе си.

 

Риби

 

Периодът им носи късмет и ще се справят добре. Дали ще са с повече хора, или основно ще прекарват време сами - всичко ще им носи успехи и просперитет. Мечтаят да направят нещо, което много ще им помогне и сега осъзнават как да постигнат това. Получават шансове и вратите се отварят пред тях. Ако са умни, ще знаят как да направят така, че никой да не ги спре.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...